Hogyan zajlik egy endokrinologusi vizsgálat?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni egy ilyen endo izéhez,mert hormonpróblémáim(pattanásoság,szörösödés) vannak.Hogyan is zajlik ez?Elöszőr kérjek a háziorvostól időpontot?És nőgyógyászhoz el fog majd küldeni,mert nem szeretnék menni?hallottam a cyproxim nevű fgo.gátlóról.nekem is ezt írja majd fel?tényleg jó?2009. júl. 4. 14:13
1/4 anonim válasza:
endokrinologushoz kell menned, a korház honlapján biztos fent van, hogy beutaló kell-e vagy időpontkérés.
ELmész hozz, elmondod , mi a bajod.
Kér vérviszgálatot, mikor megjön az eredmény, visszamész, és akkor ír fel gyógyszert
2/4 anonim válasza:
JA, mivel ki kell zárni betegségeket, el küld uh ra is.
Nőgyógyászhoz.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi!16 éves vagyok,már egyszer voltam nőgyógyásznál,de elég szar volt,ezért nem szeretnék menni!és akk most elmegyek a háziorvoshoz,megmondom h hova akarok menni,és ad beutalót,vagy simán felhívom az endrokinologiát,és ot kéerk időpontot?
2009. júl. 4. 15:09
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, nekem a városom kórházának honlapján fent van, hogy melyik osztyálnál mi a teendő.
És nálunk időpontot kell kérni ( és adnak si fél évvel későbbre , minimum 2-3 hónap, de mivel nyár van, több..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!