Az normális, hogy a mensim egyszer 28 napra jön meg utána meg 35 napra?
Figyelt kérdés
ez igy szépen váltakozva van. 28,35,28,35
15 éves vagyok, 2 éve jött meg elöször, 1 évig rendszertelenül, de már egy éve igy van
ez normális?:?:S
2009. júl. 4. 11:17
1/5 anonim válasza:
Attól is füg mennyire eszel rendszertelenül. Erre nem az a megoldás hogy mindig ugyanabban a percben eszel, hanem az hogy elmész orvoshoz. Amugy nem hiszem hogy pontosan igy váltakozik: 28;35;28;35...
2/5 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi.26,33,29.Mondjuk az enyém nem úgy váltakozik mint a tiéd és én már 31 éves vagyok de szerintem nincs semmi gond!Ha 35-nél hosszabb akkor van baj.Ciszta vagy ilyesmi.De hogy megnyugodj keress fel egy dokit
3/5 anonim válasza:
Nekem soha nem 28 napra jön meg én is 15 éves vagyok. Nekem minden hónap ugyanaazon napján jön meg. Előfordul hogy egy-két nappal előtte vagy utánna de általában mindig így van.
4/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, legalábbis nem kell belőle nagy ügyet csinálni. Nem kell azt annyira számolgatni.
5/5 anonim válasza:
Nincs semmi gond. A menstruacio nem ora, ami pontosan jar. hatassal van ra stressz, idojaras, hormonok, ezer dolog...es meg csak 15 vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!