Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elszakadt a gumi és szerintem...

Elszakadt a gumi és szerintem bennem maradt egy része. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelött lefeküdtem egy fiúval és elszakadt a gumi. Még nem ment el, nem is foglalkoztam vele. De kb. egy 10 perce elmentem pisilni és láttam hogy van valami a bugyimon és ahogy néztem egy óveszerdarabak volt. Mit csináljak? Menjek el orvoshoz, vagy egyáltalán lehetséges az hogy úgy szakadt el a gumi hogy egy része bennem maradt?
2012. jún. 13. 10:04
 1/4 Drizzt the Elf válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani.Ezért érdekelnének a körülmények is.Amikor végeztetek akkor látszott, hogy melyik része szakadt el?Mert ha a vége akkor lehet, hogy miközbe folytattátok beljebb nyomta.
2012. jún. 13. 10:25
 2/4 Ria6 válasza:

Szia én is jártam így!! Nem kell dokihoz menned a szervezeted magától kilöki mert idegen anyag.

Én is egyszercsak a bugyimon találtam meg.

2012. jún. 13. 10:39
 3/4 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Mit csináltok ti a kotonnal, hogy tele van ilyen kérdésekkel az oldal? Én 39 vagyok, elhasználtam nem kevés gumit, de soha nem szakadt el egy sem! Pláne nem, hogy egy darabja kiszakadt!
2012. jún. 13. 11:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Velem elöször történt ilyen, de a pasi azt mondta hogy az előző csajainál már történt ilyen amikor lovagló pózban voltak. És köszönöm a válaszokat:)
2012. jún. 14. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!