Miért késhet a menstruációm? Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes az biztos. Sokszor olt h késett és rendszertelen volt, de már 3-4 hónapon keresztül napra pontos volt..és most már 3. napja késik... mi lehet a baj?
Van párkapcsolatom...nem szexeltünk..petting volt de visszagondolva mindent óvatosan és felelősségteljesen csináltunk.
2009. júl. 4. 00:27
2/2 anonim válasza:
Nyugodj meg! Nekem volt hogy 2 hetet is késett! De kiderült, csak az idegeskedés miatt. Közben már azt is bebeszéltem magamnak hogy terhes vagyok, meg már éreztem a jeleit... szóval nyugi (ha esetleg sokáig nem jön meg akkor menj el orvoshoz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!