Még nem jött meg egyszer se! Forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és még és még nem jött meg egyszer se a menstruációm ...várjak még ?vagy forduljak orvoshoz?2009. júl. 4. 00:15
1/7 anonim válasza:
Még van egy éved a felső határig. Általában azt mondják,hogy ha 16 éves korod után sem jön meg az első menstruáció akkor érdemes orvoshoz fordulni. Persze ez attól is függ ,h milyen fejlett vagy. De ettől függetlenül,ha az téged megnyugtatna, nyugodtan elmehetsz orvoshoz, elárulom,h nem kell tőle félni, és valószínűleg csak egy vérvételt csináltatna meg egy ultrahangot.
2/7 anonim válasza:
szerintem várj még én hallottam már olyanról is akinek 16 és fél évesen jött meg. De ha 16 leszel é még mindig nincs meg akor fordulj orvoshoz. én 14 vagyok és még nem jött meg..
3/7 anonim válasza:
nekem is 15 éves koromban jött meg először, szóval ez még a normális határon belül van.
4/7 anonim válasza:
Ne izgulj inkább örülj neki. Nekem 10 évesen jött meg képzelheted mi volt a suliban....
5/7 A kérdező kommentje:
várok 16éves koromig.mert félek a nőgyógyásztól de így lefeküdhetek majd a barátommal?vagy csak akkor már amikor megjött?
2009. júl. 4. 20:22
6/7 anonim válasza:
Addig amíg nem jött meg az 1. menstruációd, addig nem feküdhetsz le a barátoddal, mivel ez még azt jelzi hogy testileg nem vagy felkészülve a szexre.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mondenkinek, de ma megjött:)
2009. júl. 7. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!