Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menjek fürödni? (többi lent)

Menjek fürödni? (többi lent)

Figyelt kérdés
holnap kiránduláson élményfürdőbe megyünk, de nekem ma megjött. annyira el szeretnék menni, de mivel még sose használtam tampont nemrég kipróbáltam. mikor ti kipróbáltátok nektek is szokatlan volt és úgy éreztétek ki akar csusszanni vagy én helyeztem fel rosszul? és ha megyek fürödni, köbö mennyi időt fürödhetek? úgy 4-5 óránként elég cserélni vagy a víz miatt többször? köszönöm a válaszokat :) 13/L
2012. jún. 11. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
víz miatt többször, de ilyenkor nem ajánlatos, mert nagyobb a fertőzésveszély.
2012. jún. 11. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Vízben fél óránként is cserélhetnéd. És ha úgy érzed, hogy csúszik le, akkor nem helyezted fel elég mélyre. Nem szabad, hogy érezd. Vagy attól is csúszhat le, ha már megtelt.
2012. jún. 11. 15:19
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi. azt olvastam, hogy az első napokban megeshet hogy nem használ a tampon és kicsit kellemetlen helyzetbe kerülök. ez igaz?
2012. jún. 11. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Most inkább hagyd ki a fürdést. Amikor nem menstruálsz, akkor nyúlj fel a puncidba és tapasztald ki, hogy milyen a hüvelyed. Aztán ha menstruálsz éppen akkor, amikor legközelebb mennél strandra, akkor próbálhatod a tampont. Viszont csak akkor használj tampont, ha már menstruálsz. Egyébként maximum egy órát lehetsz vele vízben. Ha kijössz, akkor intim törlőkendővel töröld meg a puncidat, és ha újra vízbe akarsz menni, akkor új tampont tegyél be!
2012. jún. 11. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Első napokban megeshet, hogy nem használ a tampon? Ezt hogy érted? Ha rendesen van feltéve, és rendszeresen cseréled, akkor nem fogsz átázni. Ki kell tapasztalni, mikor milyen időközönként kell cserélni, de érezni is lehet, ha már megtelt, mert érzed, hogy csúszik le. Pl. köhögésnél, tüsszentésnél is "buggyan" egyet, meg magától is érezni, hogy csúszik. Érdemes egy tisztasági betétet is használni ilyenkor, hogy ha hirtelen nem tudod kicserélni, ne a bugyid legyen foltos.
2012. jún. 11. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. :)
2012. jún. 11. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!