Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől vérzek? Bővebben lent

Mitől vérzek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

szerdán nőgyógyásznál voltam rákszűrésen és akkor megálapította h van egy kis hüvely gomba fertőzésem.

Kaptam gyógyszert meg hüvelytabit amiből, tegnap este elhasználtam egyet. Reggelre elkezdtem vérezni ami azóta sem szűnt, lehet attól h esetleg tisztulok? dehát egy tabitól?

másfél hét múlva kellene megjönnie.

2009. júl. 3. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Hüvelytabletta is okozhat kisebb allergiát, vagy csak égő érzést, enyhe vérzést. Ha erősebb vérzésed van, inkább arra kell gondolni, hogy korábban jött a mensi, ami alatt nem tanácsos gomba ellenes kúrát tartani, mert nem hatásos.

Ha biztos vagy benne, hogy nem menstruáció, nem olyan a vérzés jellege, stb. akkor érdemes orvoshoz visszamenni.

2009. júl. 3. 15:42
 2/2 anonim válasza:
48%
az egyik barát nőmnek is hüvely gombája volt.elment orvoshoz ezzel hogy nézese meg. meg nézte fel irt neki a orvos egy tabletzát meg egy kenőcsöt. más nap fel hivot hogy menyek át mert vérzik. pedig má elmult neki.elmentünk ketten vissza a orvoshoz és kiderült hogy nem birja aszervezte ha nem megyünk elvele akkor még hormon zavarodást is kaphatot volna.lehet hogy a te szervezeted se birja,mert az biztos a hüvely gombátol nem kéne vérezned ha a tabbit szec
2009. júl. 3. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!