Okozhatja a fogamzásgátló?
Sziasztok!
Kb. 2 évig szedtem Yasminelle-t (21 napos), majd Qlaira-ra váltottam. A doki elfelejtette mondani, hogy a Qlaira-tól nem fog megjönni (ezt a nők szeretik a felgyorsult világban bla bla), nekem ez nem felelt meg. Beszedtem 3 Qlaira-t (28 napos) majd Lyndinette-re (21 napos) váltottam (ezt írta fel a doki).
A Lynd-t úgy kezdtem el szedni, hogy szünetet hagytam a Qlaira után és a menstruáció első napján kezdtem a Lynd-t.
A tüneteim:
A szünetben volt egy kis emésztés zavarom. Olyan volt, mintha megettem volna 1 zacskó gumicukrot és nehezen akart kijönni (az étkezésemen nem változtattam semmi, kb ugyan annyit ittam, mint szoktam). Ez 2 hétig tartott kb.
Aztán megjött a mensturációm (5. napja tart és elég erős, de gondolom most ürülök ki 3 hónap után, mivel ennyi ideje nem jött meg), bevettem az első Lyndt (ennek 5. napja). 5 napja alig van emésztésem, néha beszúr, de általában csak fájdogál, mint normál székrekedés esetén.
Tejet/kávét egy nap csak egyszer ihatok, különben meghajt. Tegnap krumplifőzeléket ettem (tejfölös), 2 tejes kávét ittam és 2 pohár tejet, valamint sok vizet, de semmi. Ma volt egy kis székletem, amiért megküzdöttem, azt hittem végre sikerült, de megint elkezdett fájni a hasam.
Most lehet, hogy undorító leszek:
Mikor leülök egy székre, érzem, hogy van a székletem elég kényelmetlen a leülés pillanata. Mikor elmegyek wc-re meg sem mozdul egy kicsit sem.
Elég hosszúra sikeredett, remélem tudtok segíteni. Fontolgatom egyébként a nőgyógyász-cserét.
Értem.. Köszi.
Várok azért más véleményeket is.
A műhormonoknak nagyon sok mellékhatása lehet.
Viszont igazat adok az elsőnek.
Menj el háziorvoshoz, ő majd átirányít a megfelelő szakorvoshoz.
Köszönöm mindkettőtöknek, de úgy tűnik, hogy csak gyomor rontás volt.
Páromnak meg a hasa megy, pedig nem szokott semmitől.
Én is már sokkal jobban vagyok, mint az elmúlt napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!