Hogyan mondjam el anyámnak, hogy sztem hüvelygombám van?
:S
És azzal háziorvoshoz lehet menni,vagy nőgyógyász?:S
16/L
Fő az őszinteség!A hüvelygombát elég sok helyről el lehet kapni,pl:wc, wc papír, stb..
Meg fogja érteni, hiszen az anyukád.
Menj el vele nőgyógyászhoz, hiszen csak szakember tudja megállapítani, hogy valóban az e.
jobb kezelni, minthogy később baj legyen
Jobbulást!
Nőgyógyászhoz nem akarok menni,mert még sosem voltam és fogalmam sincs mi hogyan működik ott..
Ha elmegyek egyből vizsgálat meg minden?:S
És ez hosszadalmas idő?:S
Annyira parázok..:S
Csak még rá kell vennem magam,hogy valahogy tálaljam :S
sztem nemnagyügy, anyud elé állsz és aztmondod neki, hogy anya, sztem gombám van, mer mostanában viszket odalenn.
ha aztlátja rajtad h nemvagy rémült, meg nem szégyenlősködsz, meg viszonylag lazán fogadod, ő sem fog belőle túlnagy ügyet csinálni, és így nemis lesz kínos se.
lehet ő tud is rá vmi megoldást és nemis kell nőgyógyászhoz menni. viszont ha elvisz, azsem para, téálleg nemnagy dolog ami ott történik, leveszed a bugyid, felfekszel egy asztalra, megtörténik a vizsgálat amit már feljebb leírtak. kb 3 perc, főleg így h fiatal vagy és szűz.
úgyhopgy neparázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!