Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan mondjam el anyámnak,...

Hogyan mondjam el anyámnak, hogy sztem hüvelygombám van?

Figyelt kérdés

:S

És azzal háziorvoshoz lehet menni,vagy nőgyógyász?:S

16/L

2009. júl. 3. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéljetek egy kicsit a témáról majd térj rá (de csak enyhén!) végül is ő is nő. nem de bár?!
2009. júl. 3. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és 20/L
2009. júl. 3. 13:16
 3/9 anonim válasza:

Fő az őszinteség!A hüvelygombát elég sok helyről el lehet kapni,pl:wc, wc papír, stb..

Meg fogja érteni, hiszen az anyukád.

Menj el vele nőgyógyászhoz, hiszen csak szakember tudja megállapítani, hogy valóban az e.

jobb kezelni, minthogy később baj legyen

Jobbulást!

2009. júl. 3. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Vegyél canesten hüvelykupot és tablettàt! De ha nagyon akarsz nögyogyàszhoz menj! Vagy online kérdezz meg egy nögyogyàszt, tüneteid alapjàn, lehet tud segiteni! a Noi portalon van ilyen! A gombàt meg bàr hol össze szedheted sajnos, nincs semmi szégyelni valo rajta!Szoval nyugodtan elmondhatod, nem fogja leharapni a fejed! :)
2009. júl. 3. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Nőgyógyászhoz nem akarok menni,mert még sosem voltam és fogalmam sincs mi hogyan működik ott..

Ha elmegyek egyből vizsgálat meg minden?:S

2009. júl. 3. 13:23
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
16 évesen màr illö lenne pedig elmenni! Annyira nem szürnyü! Igen àltalàban megvizsgàlnak! :) Elötte feltétlen zuhanyozz le, és pisilj mi elôtt bemész! Bemész egy öltözöbe, alulrol levetközöl teljesen/érdemes hosszabb bluzba vagy valamiba menni/ felfektetnek a vizsgàloszékre, ellazulsz, a doki elöször ujjal vizsgàl meg, majd egy hideg "kacsàval" :) de nem fàj, csak kellemetlen, majd hüvely mintàt vesz egy hosszu pàlcikàval! Ennyi! S nem kell szégyelösködni, làtott màr millio sunàt! :D Tudom könnyü mondani, de amit muszàj azt muszàj!
2009. júl. 3. 13:28
 7/9 A kérdező kommentje:

És ez hosszadalmas idő?:S

Annyira parázok..:S

Csak még rá kell vennem magam,hogy valahogy tálaljam :S

2009. júl. 3. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:

sztem nemnagyügy, anyud elé állsz és aztmondod neki, hogy anya, sztem gombám van, mer mostanában viszket odalenn.

ha aztlátja rajtad h nemvagy rémült, meg nem szégyenlősködsz, meg viszonylag lazán fogadod, ő sem fog belőle túlnagy ügyet csinálni, és így nemis lesz kínos se.

lehet ő tud is rá vmi megoldást és nemis kell nőgyógyászhoz menni. viszont ha elvisz, azsem para, téálleg nemnagy dolog ami ott történik, leveszed a bugyid, felfekszel egy asztalra, megtörténik a vizsgálat amit már feljebb leírtak. kb 3 perc, főleg így h fiatal vagy és szűz.

úgyhopgy neparázz.

2009. júl. 4. 00:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki..és hétfőn irány a doki..már csak azt kell túl élnem :S:D
2009. júl. 4. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!