Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkaphatom a barátomtól a...

Elkaphatom a barátomtól a hüvelygombát úgy hogy ő közben tünetmentes?

Figyelt kérdés
A barátommal mindig óvszerrel szoktunk védekezni.Az aktus elején nagyon néha de megesik hogy még nem használunk óvszert.Már egyszer volt hüvelygombám,akkor nem gondolkoztam azon,hogy esetleg a barátomtól kaptam el. Viszont most feltűnt,hogy akkor is megesett párszor hogy berakta óvszer nélkül. Egy ideig rendszeresen védekeztünk,és akkor nem is volt semmi baj, aztán most egy hete körülbelül megint párszor megesett, és most megint érzem a viszkető,égető érzést. Lehetséges hogy tőle kapom mindig el?

2012. jún. 10. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Maga a hüvelygomba női betegség, inkább el tudnám képzelni azt, hogy te átadtad neki, majd visszakaptad tőle. Persze, elkaphattad a gombát tőle is, ha más nőtől szedte össze, de még ezernyi oka lehet, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Sőt, az is egy erős opció, hogy te kaptad el, "csak úgy", uszodában, wc-n, vagy csak legyengült az immunrendszered, a hüvelygomba nagyon gyakori!
2012. jún. 10. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, persze. Őt is kezelni kell. Doki nem mondta? Kenőccsel.
2012. jún. 10. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen. A férfiakat is ki kéne kezeltetni a gombás fertőzésből. Bár a legtöbb férfi nem hiszi el,hogy fertőzött lenne,mert nekik nincs semmi tünetük..de a gombás fertőzés bennük van.
2012. jún. 10. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A férfiak általában tünetmentesek, de én úgy tudom, ők maguktól nem tudják összeszedni, csak nőktől. Tehát valószínű először te kaptad el, és azóta egymást fertőzitek oda-vissza. Van olyan, hogy egy ideig elmúlik, aztán visszajön. Dokihoz kell menni, ő majd felír rá gyógyszert mindkettőtöknek, amitől eltűnik teljesen.
2012. jún. 10. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!