Pimafucort krémet (ami ZÖLD-fehér) használhatok?
Nem javaslom, nem arra való. Gyógyszertárban kapsz Canesten hüvelykúpot recept nélkül, azt használd ha nem akarsz/tudsz orvoshoz menni.
Na, közben felhívta anyukámat, és azt mondta, hogy nyugodtan használhatom. És itt egy másik kérdés is erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__29655..
Első vagyok ismét:
1, eü. végzettségem van, nőgyógyásznál asszisztáltam másodállásban....
2, tanulj meg olvasni: a használati útmutatóban és a másik válaszban is az szerepel, hogy NEM használható nyálkahártyára.
3, krém és kenőcs között mi a különbség?
Természetesen a döntés a tiéd, mindenki úgy teszi tönkre a szervezetét, ahogy akarja. De akkor ne túráztass itt minket ha úgyis a saját fejed után mész...
Ne haragudj! Csak az emberi butaság mindig feldühít...
Nem haragszom, kíváncsi voltam a véleményekre, de közben fel tudtam hívni anyukámat is, akiben a legjobban bízok, és ő is az eü-ben dolgozik, vmint ő is használta ezt a krémet már erre... és csak külsőleg alkalmazom!
És a krém és kenőcs között van egy kis különbség, pl. állagra más. Hatása sztem ua.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!