Miért olyan nagyok a melleim? 11/L :S
Figyelt kérdés
Nekem van a legnagyobb mellem az osztályban. Sportolok is heti 4x. Mit tegyek?2012. jún. 9. 09:49
1/7 anonim válasza:
hordj melltartót :D
nem értem mire gondolsz... mi itt a probléma?
2/7 anonim válasza:
Gondolom az a problémája, h 11 évesen másnak még nincs akkora és emiatt csúfolják.
Kérdező, nyugi csak egy-két év és másnak is lesz akkora meg a többiek is belefáradnak a csúfolódsába. Utána meg örülni fogsz neki, h nagyok.
3/7 anonim válasza:
Akik most esetleg csúfolnak, 2-3-4 év múlva térden csúsznak utánad. A barátod, férjed (majd ha lesz) örülni fog neki, hidd el!. :)
4/7 anonim válasza:
Van aki jobban érik, van aki kevésbé. Te azok közé tartozol, akik jobban és előbb fejlődnek. Nincs ezzel semmi gond.
5/7 anonim válasza:
Attól, hogy sportolsz nem fog fogyni a melled, meg egyébként semmitől sem.
Hordj melltartót, hogy ne lógjanak idő előtt.
Egyébként ez genetika, nem tudsz ellene nagyon tenni.
Talán még annyi, hogy nagyon kivágott ruhákat ne hordj, ha ennyire zavar.
6/7 anonim válasza:
de mekkora az a nagy? Mert ha még B-s kosarat hordasz az még nem olyan nagy
7/7 anonim válasza:
hát :D örülj neki :D amúgy nem igaz, hogy nem tud tenni semmit ellene, a család összes nő tagjának nagy melle van :/ én 6 éve ússzok és 75/b-st hordok de szinte csak izom az egész mellem :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!