Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár napja észrevettem, hogy...

Pár napja észrevettem, hogy valami nem stimmel. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Egyik percről a másikra rám jön egy érzés, hogy pisilnem kell el is megyek, de éppen hogy jön valami. Miután ki jött egy nem fájdalmas de fura nyomást érzek a hólyagomban vagy a húgycsőben.

Volt, hogy "be is pisiltem" mert olyan hirtelen jött az érzés, hogy nem bírtam mozdulni mert bepisilek, de muszáj volt lépnem a wc felé, de ennyi is. L/20

2012. jún. 8. 11:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
buta vagy nagyon, a dokinak annyi pisi kell, hogy a tesztcsík beleférjen, és ha nem tudsz annyit pisilni, az azt jelenti, hogy nem iszol eleget és nagyon masszív a gyulladásod... de te tudod, te akarsz vesegyulladást ezek szerint
2012. jún. 9. 19:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Jó, de hétvégén akkor sem tudok.
2012. jún. 9. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
miért nem, ügyelet van
2012. jún. 9. 19:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg buta vagyok, de ez akkora probléma amivel ennyire szaladni kell? :S Nem vészes, nincs véres vizelet semmi fájdalom..csak picit pisilés után az a szúró érzés de kibírom..addig szedem ezt a Urogint. Ha nem múlik, elmegyek hétfőn. Tudom én érdekem, és jót akartok...
2012. jún. 9. 19:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Kár, hogy így fogod fel... igen, ez lehet akkora probléma, ha mondjuk szövődményei lesznek. Nem szabad az ien dolgokra rálegyinteni, hogy majd magától megjavul. Azt nem mondom, hogy minden apró dologért rohanj orvoshoz, de a felfázás pont olyan téma, amivel én biztos mennék... Reméljük, hogy így is elmúlik és nem lesz utána semmi problémád. :)
2012. jún. 10. 08:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Ilyen banális dolgok tudnak ráterjedni a kismedencére, ahol szintén gyulladást okoznak, amiből akár petevezeték elzáródás is lehet, ami egyenes út a meddőség felé. Pedig milyen ártatlanul indult...
2012. jún. 10. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!