Klion D100 hüvelykúpnál miért csíp?
Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál,felírt D100 hüvelykúpot,fel is helyeztem ma este az elsőt,de nagyon csíp,kellemetlen érzés.Ez normális? Mit tudok tenni?2012. jún. 7. 22:10
1/3 anonim válasza:
Nekem nem csípett. Lehet, hogy allergiás vagy rá. Holnap hívd fel az orvosod, hogy ilyen tünetet észleltél, mi a teendő.
2/3 anonim válasza:
Nem vagy allergiás. Nekem is nagyon csípett, aludni sem bírtam tőle. Felhívtam a dokit, és azt mondta, hogy gyulladt a hüvelyem, azért csíp, és hogy pár nap múlva elmúlik. Igaza volt, az első 2 volt nagyon rossz, és ahogy javultam, a vége már nem csípett.
3/3 anonim válasza:
Én most használom és embertelenül csíp, de az utolsó válaszoló megnyugtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!