Ha elmegyek nőgyógyászhoz, ugye nem fog furán nézni, hogy nem borotválom ott lenn? 20/l
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 13:05
2/10 anonim válasza:
Fazonirozás mindenkinek a magán ügye.
3/10 anonim válasza:
A vizsgálat szempontjából lényegtelen az, hogy szőrtelenítesz-e, vagy sem. Az meg, hogy magánemberként mit gondol a dokid, lényegtelen.
4/10 anonim válasza:
A nőgyógyászt nem érdekli, hogy szőrös-e a puncid, vagy csupasz, csak fürödj meg előtte mielőtt mész!
5/10 anonim válasza:
Nem fog. Én sem borotválom, sosem néztek rám furán.
6/10 anonim válasza:
Nem igazán érdekli az orvost, illetve a nőgyógyűszok többsége egészségtelennek tartja az altáj borotválását.
Javaslom, hogy női dokihoz menj, ő biztosan nem fog beszólni neked, azonkívűl sokkal könnyeb elötte meztelenkedni és terpeszteni mint egy férfi elött.
7/10 anonim válasza:
Ha női dokihoz mész, ő biztosan nem tesz erre megjegyzést!
8/10 anonim válasza:
Normális esetben egyik doki sem tesz erre megjegyzést. Nincs ebben semmi rossz, sőt már előttem írták, sok doki nem javasolja a szőrtelenítést odalent.
9/10 anonim válasza:
Normális orvos erre nem tesz megjegyzést. Azt meg ki tudja magában mit gondol. Én sem szőrtelenítem, voltam pár orvosnál (nőné és férfinál egyaránt), egyik sem nézett furcsán, vagy tett megjegyzést rá.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2012. jún. 7. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!