Mindenképpen lefertőztem magam?
Figyelt kérdés
Nagydolog után ugye a nőknek célszerű hátrafele kitörölni a popsijukat.Így szoktam,most is így csináltam,de a vége fele véletlen rossz irányba töröltem.
Gyorsan kitörötem nedves törlőkendővel.
Tudom,hogy túl aggódós vagyok,de nem szeretnék véletlen sem nőgyógyászati fertőzést kapni...
Kérlek csak normális válaszokat adjatok!
Köszönöm.
2012. jún. 7. 00:27
1/6 anonim válasza:
Én mindig előrefele törlöm ki, nagykamasz voltam, amikor nagyanyám felvilágosított, hogy rossz irányba csinálom (elég vicces helyzet volt...). Ebből még nem volt nőgyógyászati bajom, nyugi, szerintem neked se lesz. Főleg ha egyből rámentél nedves törlővel is.
2/6 anonim válasza:
Nincs ennél nagyobb problémád?Amúgy meg nem lesz semmi bajod.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon sokszor szenvedtem már nőgyógyászati fertőzéstől,ami rendszerint húgyúti fertőzésben nyílvánult meg nálam. (véres vizelet,stb...)
2012. jún. 7. 00:35
4/6 anonim válasza:
Juj. Ettől még tartom magam ahhoz, hogy ennyitől nem lesz semmi bajod.
5/6 anonim válasza:
Nem beteg. Van az úgy, hogy az ember ráparázik valamire. Anyám tanár, és volt egy időszak, amikor rendszeresen kapott el fejtetüt a gyerekektől, amit nekem kellett kifésülni a hajából. Egyszer nekem is sikerült elkapnom tőle, azóta nem tudok úgy nála lenni, hogy ne nézessem át a hajam, pedig ez évekkel ezelőtt történt. A sok rossz tapasztalat beidegződéssé válik...
6/6 anonim válasza:
Ha bármilyen szokatlan tüneted lesz, akkor menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!