Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mást is ennyire megvisel a...

Mást is ennyire megvisel a peteérés?

Figyelt kérdés
Pont ma vagyok a 14. napon, de már tegnap is olyan érzékeny voltam..egy kis hülyeségen besértődtem, meg "vagdalkozok" a szavakkal..ezeken a napokon nagyon fáradt vagyok, reggel alig bírok felkelni..aludnék, meg aludnék..ja, és ennék meg ennék:D Fájdalmat is szoktam érezni a hasam aljában..olyat, mint amikor "megjön". Mások ezt szerintem pont a menstruáció alatt élik át, én meg peteéréskor..vagy nektek is ilyen rossz a 14. nap, és környéke? Mikor "megvan", akkor nem szenvedek ennyire egyébként..Furcsa..Van erre valami gyógymód?

2012. jún. 6. 20:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, szűz vagyok, 17 éves.
2012. jún. 6. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon fájdalmas.

A nőgyógyászom azt mondta, nézzem pozitívan, legalább tudom, hogy mikor van. Később előny lehet.

Tudom, ez téged most nem vigasztal. :)

Azt mondta, ha nagyon fájna, szedhetek rá Spedifen 400-at. Szerinte ilyenre ez a leghatékonyabb fájdalomcsillapító.

Illetve valamilyen vitaminkészítmény se árthat.

Ezt már nem ő mondta, de szerintem az ún. premens vitaminkészítmények ilyenkor is jól jöhetnek.

pl. ez:

[link]

csak olyan vitaminok vannak benne, amik egyébként is jól jönnek, ártani nem árthat.

2012. jún. 7. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:) Kipróbálom majd ezeket:)
2012. jún. 7. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Hú nekem pont most van peteérésem. Általában nem szoktam annyira megérezni, néha egy kis hasszurka. De most! áááá kész vagyok. Én is egész nap csak ennék, fáradt vagyok, ideges, nagyon szúúúúr és még hányingerem is van :S

18/lány

2012. jún. 7. 23:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Átérzem a helyzeted :(
2012. jún. 8. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!