Nem szárnyas betétet be merjek tenni?
Figyelt kérdés
Anyukám vett egy csomag nem szárnyas, de menstruációs betétet, mik a tapasztalatok, nem csúszkál el, be merjem tenni sulira?
Köszi
2012. jún. 6. 19:26
1/7 anonim válasza:
attól függ. vannak jó márkák, amik egyáltalán nem csúszkálnak el szárny nélkül sem. pl. always.
2/7 anonim válasza:
Én csak akkor tenném be, ha már nem erős a vérzésem, szóval az első 2-3 napban még nem merném. Persze ez egyénfüggő, meg nekem elég sok szokott még akkor lenni és nagyobb biztonságba érzem magam a szárnyassal valamiért.
3/7 anonim válasza:
Nekem még az Always szárnyas is elcsúszkál :)
Kérdező, tanuld meg, h mindig azt próbáld meg felhasználni ami van. Én internetről rendelem meg a bevásárolnivalómat és legutóbb a tisztasági betétek között volt egy újfajta. Gondoltam kipróbálom. Szállítás után láttam, h szárnynélküli eü-betét. Nem csípem annyira ugyan, de fogom használni. Az első napokon persze majd használom a szárnyasat, mert úgy kényelmesebb, de estére, gyengébb napokon jó lesz a szárnynélküli is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
Én is azért kérdeztem, mert nem szeretném elpazarolni.
2012. jún. 6. 21:31
5/7 A kérdező kommentje:
Illetve kidobni.
2012. jún. 6. 21:32
7/7 anonim válasza:
Nekem csak a Libresse nem szárnyasa nem csúszik el, a többi mindig...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!