Ezek mire valók? Nincs magyar nyelvű tájékoztató.
Figyelt kérdés
Nőgyógyászom csak annyit mondott, hogy baktérium van, és felírt nekem Orvagilt (5 napig napi kétszer), és Neo-Penotran Forte-t (7 napig este kell használnom). Az utóbbi állítólag egy hüvely tabletta. Az orvagil az antibiotikum? Allergiás vagyok az antibiotikumra, de az orvos nem kérdezte ezt.2012. jún. 6. 01:12
1/5 A kérdező kommentje:
És egyáltalán hogy kell használni ezt a hüvelytablettát? Bocs a kérdésért, de nem tudom, és inkább kérdezek, mint hogy hülyeséget csináljak. A doktornőm gyorsan leléptetett, és nem volt időm megkéredzni sem. Ezt a hüvelybe kell felhelyezni? Vagy hogy?
2012. jún. 6. 01:18
2/5 anonim válasza:
Az orvagil hatóanyaga a metronidazol állítólag antibiotikum. A hüvelytablettákat általában kicsit be kell vizezni, de nem nagyon mert szétmálik, és fekve felhelyezni a hüvelybe. Ajánlott betétet használni ilyenkor, és hanyatt feküdni, mert különben kifolyik, mikor szétolvad benned. Én lefekvéskor este csináltam.
Magyar nyelvű leírást sajnos nem találtam egyikről sem. Remélem elég értelmesen leírtam.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm!
2012. jún. 6. 02:00
5/5 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy melyik antibiotikumra vagy allergiás. Hívd fel a dokit és kérdezd meg tőle, hogy ez a hatóanyag abba a csoportba tartozik-e esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!