Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Masztizás után fehérfolyás?

Masztizás után fehérfolyás?

Figyelt kérdés

A barátom megujjazott és a csiklómat is izgatta és majdnem elmentem. Nagyon jól csinálta ennyire soha nem volt még jó. Másnap egyik szünetben fehérfolyásom lett :o és máskor is másnap reggelre pl miután előző nap vele voltam és ujjazott, másnap is. De az egyik ujjazás alkalmával is jött (lehet hogy akkor mentem el?) Ez mitől lehet? És tegnap este masztiztam és ma reggelre szintén pedig másfél éve masztizom és eddig nem volt ilyen. Lehet hogy azért mert már majdnem orgazmusom volt? (vagy ez az volt) meg kellett állni mert nem bírtam tovább és tényleg nagyon élveztem, nagyon hangos voltam:$ Szóval mitől lehet? Ugyanolyan fehér és kicsit átlátszós, nem büdös.

Kép: [link]

2012. jún. 5. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Simán csak attól lett, hogy izgalomba jöttél, nem kóros :)
2012. jún. 5. 23:30
 2/6 anonim válasza:
89%
Kicsit vagy még ehhez, ha még ennyit se tudsz magadról, meg a biológiáról.
2012. jún. 6. 00:13
 3/6 A kérdező kommentje:
De mindig másnap volt illetve egyszer akkor amikor csinálta a barátom (akkor a g-pontomnál és szerintem valahonnan onnan jön) de miért mindig másnap?:o Lehet hogy mert nem élveztem el, de azért élveztem és termelődött ilyen izé és ez csak másnap jött ki?
2012. jún. 6. 02:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem rossz az illata, és nem csíp vagy viszket a puncid, addig semmi baj!
2012. jún. 6. 06:41
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is szokott lenni. amúgy mens. után több szokott lenni
2012. jún. 6. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
bocs, elírtam. ovu után van több
2012. jún. 6. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!