Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen intimdezodorokat ismersz?

Milyen intimdezodorokat ismersz?

Figyelt kérdés

Mar eleg reg ota problemat jelent szamomra, hogy foleg nyaron eleg kellemetlen szagom lesz odalenn. Nedves torlovel ha megtakaritom, nem veszi el a szagot, csak ha legalabb 3-at hasznalok. Nagyon izzadekony vagyok egyebkent is. Ha egy ket fokkal melegebb van, mar csurog rolam a viz. Igaz, csak viz, nem szagos, mert hasznalok izzadsaggatlot. De odalenn erzem, hogy olyan budos vagyok, es csak remelni tudom, hogy nem erzi mas. Reggel es este tusolok.

Honnan tudok beszerezni intim izzadsaggatlot?

2012. jún. 5. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valamilyen fertőzésed van? Borotválod ?
2012. jún. 5. 20:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy regota, tobb eve, valoszinu, hogy nem fertozes. Egyebkent izzadsag szagot erzek foleg onnan.
2012. jún. 5. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Oriflame vagy Avon katalógusban láttam (nem tudom melyik, mert nekem egyre megy a kettő :P talán inkább az Oriflame).
2012. jún. 5. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én hintőport használok, nekem bevált.
2012. jún. 6. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Intim dezodorokat nem jó használni, mert azok is okozhatnak hüvelygombát.
2012. jún. 6. 06:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor miert arusitjak, ha karos? Akkor mit hasznaljak?
2012. jún. 6. 07:06
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Előző voltam. Ezeket olvasd el!

2012. jún. 6. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!