Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El kell mennem nőgyógyászhoz,...

El kell mennem nőgyógyászhoz, még sosem voltam. Akár hova lehet menni?

Figyelt kérdés

Akár hova lehet menni, vagy csak a körzetbe (budapest)

Illetve érdemes magánrendelőbe menni esetleg? (azért mennék mert sok ideje nem jött meg, és szűz vagyok)

2012. jún. 3. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elvileg akár hová mehetsz, nincsen megszabva a körzet. Bár nem bizti, hogy ez még sokáig így marad.

Magánrendelés egyáltalán nem nyújt sokkal többet, esetleg hogy hamarabb bejutsz, picit több idő jut rád. Nekem az a tapasztalatom, hogy minden orvosfüggő, egy normális doki az állami rendelésen is normális. (én már csalódtam a maszekban bőven)

Ha az a bajod, hogy sokáig nem jött meg és már elmúltál 16 éves, akkor érdemes esetleg olyan orvost keresni, aki ért az endokrinológiához is, vagy van ilyen irányú kapcsolata.

A szüzesség miatt pedig ne aggódj, az orvos úgy fog vizsgálni, hogy nem veszi el. Vannak már erre speciális eszközök. Van ún. "szűztükör", ami nagyon vékony.

Sok sikert és ne aggódj, a fő, hogy egészségileg rendben legyél! A többi csak mellékes!

2012. jún. 4. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

Mennyi idős vagy?

Mert esetleg a gyerek nőgyógyászatra kellene menned, ahol azért "kiméletesebb" a bánásmód és feltehetőleg női orvos van.

Mert azért nem mindegy, hogy első alkalommal ki elött vetkőzöl és terpesztesz.

2012. jún. 4. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Akkor újra leírom, mert akkor is igaz: teljesen mindegy a doki neme, ha felfogja az ember, hogy orvosként néz az emberre, nem nőként.
2012. jún. 4. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen egyetértek Veled, Kedves 15:37-es Válaszoló!!!
2012. jún. 4. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
28%

Már menstruáltál, csak most hosszú ideje nem jön meg, vagy még nem volt sohasem, csak úgy gondolod, hogy meg kellene már jönnie?

A magán orvos valószínűleg barátságosabb, hiszen ott közvetlenül pénzért dolgozik a doki, és nem hiszem, hogy barátságtalan lenne.

Szerintem magán és női orvos lenne az idális, ha megengedheted magadnak a válogatást.

A női orvos valóban empatikusabb kell hogy legyen női mivoltából adódóan, ahogy azt valaki már írta, de persze ez nem jelenti azt, hogy minden női orvos tökéletes.

2012. jún. 4. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
8%

kedves 14.

Hogy tudsz ebbe beleszólni érdemben, amikor te fiú vagy és nem lány!?

Egy lánynak más levetkőznie pl. derékig is mint egy fiúnak, nem beszélve a terpesztésről abban a székben, amit te legfeljebb képen nézegethetsz.

Az a baj, hogy gyakran férfiak döntik el, hogy mi a "jó" a nőknek, és nem mi nők.

Azok, akik a férfi orvosok mellett kardoskodnak nagyon nagy részben férfiak!

2012. jún. 7. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!