El kell mennem nőgyógyászhoz, még sosem voltam. Akár hova lehet menni?
Akár hova lehet menni, vagy csak a körzetbe (budapest)
Illetve érdemes magánrendelőbe menni esetleg? (azért mennék mert sok ideje nem jött meg, és szűz vagyok)
Elvileg akár hová mehetsz, nincsen megszabva a körzet. Bár nem bizti, hogy ez még sokáig így marad.
Magánrendelés egyáltalán nem nyújt sokkal többet, esetleg hogy hamarabb bejutsz, picit több idő jut rád. Nekem az a tapasztalatom, hogy minden orvosfüggő, egy normális doki az állami rendelésen is normális. (én már csalódtam a maszekban bőven)
Ha az a bajod, hogy sokáig nem jött meg és már elmúltál 16 éves, akkor érdemes esetleg olyan orvost keresni, aki ért az endokrinológiához is, vagy van ilyen irányú kapcsolata.
A szüzesség miatt pedig ne aggódj, az orvos úgy fog vizsgálni, hogy nem veszi el. Vannak már erre speciális eszközök. Van ún. "szűztükör", ami nagyon vékony.
Sok sikert és ne aggódj, a fő, hogy egészségileg rendben legyél! A többi csak mellékes!
Mennyi idős vagy?
Mert esetleg a gyerek nőgyógyászatra kellene menned, ahol azért "kiméletesebb" a bánásmód és feltehetőleg női orvos van.
Mert azért nem mindegy, hogy első alkalommal ki elött vetkőzöl és terpesztesz.
Már menstruáltál, csak most hosszú ideje nem jön meg, vagy még nem volt sohasem, csak úgy gondolod, hogy meg kellene már jönnie?
A magán orvos valószínűleg barátságosabb, hiszen ott közvetlenül pénzért dolgozik a doki, és nem hiszem, hogy barátságtalan lenne.
Szerintem magán és női orvos lenne az idális, ha megengedheted magadnak a válogatást.
A női orvos valóban empatikusabb kell hogy legyen női mivoltából adódóan, ahogy azt valaki már írta, de persze ez nem jelenti azt, hogy minden női orvos tökéletes.
kedves 14.
Hogy tudsz ebbe beleszólni érdemben, amikor te fiú vagy és nem lány!?
Egy lánynak más levetkőznie pl. derékig is mint egy fiúnak, nem beszélve a terpesztésről abban a székben, amit te legfeljebb képen nézegethetsz.
Az a baj, hogy gyakran férfiak döntik el, hogy mi a "jó" a nőknek, és nem mi nők.
Azok, akik a férfi orvosok mellett kardoskodnak nagyon nagy részben férfiak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!