Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Művi vetélésem volt29 napja,...

Művi vetélésem volt29 napja, és mág nem jött meg, azt mondta az orvos, hogy lenullázták akkor a ciklust, akkor miért nem jött még meg? Valaki írja már meg, ha tudja

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

29? sztem bőven várhatsz 33-35 napot. Ha nem jön meg, menj vissza a dokihoz és ad gyógyszert.

Ne aggódj még bőven időben vagy. az meg felborítja azért a hormonháztartást, hogy a méhnyálkahártyát leszedik. :)

27/L

2009. júl. 1. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
de akkor annak nicns jelentősége, hogy akkor lenullázták?Mert nekem az orovs azt mondta, hogy 28nap múlva esedéke s ciklus.Félek, hogy azért nem jön meg, mert valami rendellesség van:( pedig a műtét nayon jól sikerült
2009. júl. 1. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:
legalábbis azt mondta az orvos
2009. júl. 1. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 2,5 hete volt terhességmegszakításom, nekem azt mondták, hogy 4-5 hét múlva lesz esedékes az első mensi, de ha jobban kitolódik, akkor se ijedjek meg. Ha 7 hét múlva semmi, akkor menjek vissza. Ne aggódj, nincs veled gond!
2009. júl. 2. 09:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok!:)Puszi
2009. júl. 2. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!