Az első menstruáció kötve van valamihez? 12 évesen egy átlagos lány mennyire érett?
EZT olvasd el,és csak azután válaszolj:
Azt értem az alatt "kötve" hogy pl.már az első menszi előtt már 1-2 évvel elkezd nőni a mell,fanszőrzet,hónaljszőrzet?Vagy valami magasság/kg is beleszámít?
"A mell egy-két évvel előbb kezd fejlődni, mint a szeméremszőrzet. Az első vérzés csak újabb egy-két év múlva – a hónaljszőrzet megjelenésével azonos időben – várható."-ÉS EZ MENNYIRE IGAZ??
szerintetek egy 12 éves lánynak mennyire kell érettnek lennie?Mi az átlagos?(Magasság,és kg is)
Előre is minden válaszolónak nagyon köszönöm!!
40 kg alatt nem nagyon szokott megnőni a menzi, ha eléred ezt a súlyt akkor indulnak be az agyban a menziért felelős hormonok
(ezért van az, hogy az anorexiásoknak nincsen vérzésük)
az anorexiások nem véreznek?:OOO dejo: DDD *-*
hát... 12 éves.:D most gondlokozm h én hogy voltam ezzel.:D a mensi előtt már kicsit nő a fanszőrzet.. az igaz. mell sztem talán nagyon kicsit előbb mint a szeméremszőrzet. sztem a mesi emg a hónaljszőr nem kappcsolodik.:D sztem ilyen 45kg. 160. bár lehet h hülyeséget mondok.:) de nefoglalkozz ienekkel.:D
Én 12 vagyok és 12 évesen is jött meg(3 hónapja)!
Amikor megjött a mensim 156cm vtam 44kg.
Álatlánosságban igaz, hogy előszőr nő a mell, utána a fanszőrzet, utána megjön a menszi (40kg felett) és ezzel egyidőben, picit előtte, utána kezd nőni a hónaljszőrzet. De persze kivételek mindig vannak:)
Miért kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!