Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a gond, orvosnál még...

Mi lehet a gond, orvosnál még nem voltam de a héten tervezem és napról-napra súlyosabbnak érzem a helyzetet?

Figyelt kérdés

A problémám januárban kezdődött. Szilveszter éjszaka harisnyazokniban és pólóban mínusz nemtudom hány fokban sétáltam a hidegben. (nem kell gratulálni, másnap én is megtettem és azóta már százszor. egyébként nem jellemző rám ekkora felelőtlenség!) Ezt követően két hónapig nem jött meg a menstruációm, elmentem egy nőgyógyászhoz, de rendellenességet nem talált. Később elkezdett fájni a vesém és gyakrabban jártam pisilni ami a mai napig megmaradt. Néha úgy érzem, hogy már majdnem bepisilek és alig pár csepp távozik. Ezen kívül egész a méhemtől érzek egy szúró érzést a hüvelyemig pisilis közben és utána ... Ha csak 3 percet is töltök mezitláb a hideg parkettán azonnal fájni kezd a vesém. Ezen kívül bal oldalt lent a petefészkemnél érzek néha egy kis "csomó" szerű valamit ami alkalmanként feszítő érzést vált ki és gyakran összehúzza a görcs a bal oldalamat. A folyásom elég bő és néha a színe is etér a megszokottól. Fogalmam sincs, hogy ez a két dolog összefüggésben van -e egymással de kezdek nagyon félni azt sem tudom, hogy ezt a sokmindent hogy zúdítsam az orvosom nyakába! Egyébként szexuális együttlét során is érzem a fájdalmat a petefészkemnél és ez néha megkeseríti azt. :( Viszont mindig védekezünk a párommal tehát én nem gondolnám, hogy valamilyen betegséget szedhettem össze!

Kérlek segítsetek ha volt már hasonló tapasztalatotok!

Egy kétségbeesett lány ...

2009. júl. 1. 15:21
 1/4 A kérdező kommentje:
a szúró érzés mellé néha fura égő érzés is társul de nem csíp és nem viszket!
2009. júl. 1. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan menj el orvoshoz! Ne csak tervezd, 6 hónap eltelt így és nem tettél semmit. Ez a felelőtlenség, nem a szilveszteri harisnyában mászkálás! A felfázás meddőséget is okozhat, ezzel nem szabadna ennyi ideig szenvedned.
2009. júl. 1. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

egyetértek előttem szólóval, már rég a dokinál lettvolna a helyed.

már a veséd is fáj, folyásod is van, szúr is, pisilési inger...ezek mind mind a súlyosabb felfázás tünetei, sürgősen menj orvoshoz

2009. júl. 1. 16:33
 4/4 A kérdező kommentje:
már korábban is elmentem volna de ez a nagyon erős vesefájdalom pár hete jelentkezett és vártam (felelőtlenül) hogy hátha elmúlik és nem szükséges orvoshoz mennem ... egy nőgyógyászt is keressek meg vagy elég csak a háziorvosom? ezt vizeletből is megtudják állapítani vagy egyéb kivizsgálás is szükséges hozzá?
2009. júl. 1. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!