Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magától is elmúlhat a hüvelygo...

Magától is elmúlhat a hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Kábé egy hete kínoz a hüvelygomba de Canestenre nincs pénzem és ha ez így megy tovább beleőrülök. Kérlek segíteetek. Az is érdekelne hogy Canestennel mennyi ideig tart a gyógyulás? 15/l

2012. jún. 2. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem szokása. Mellesleg nem orvoshoz kéne fordulni? nincs pénzed rá, nem tudsz kérni szüleidtől?
2012. jún. 2. 20:38
 2/14 Denisa Wry válasza:
100%
Magától nem fog elmúlni, sőt ált. rosszabbodik!! a canesztennel gyorsan el tud múlni, de ha elmész nődokihoz akkor ad olyat, amit fedez a tb, vagy legalábbis van rá kedvezmény:)
2012. jún. 2. 20:39
 3/14 A kérdező kommentje:
ó értem. hát az lesz :/ azért köszönöm :)
2012. jún. 2. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
16%
Tizenöt évesen vajon hol szedted össze a hüvelygombát? Emlékszel valami rendkívüli esetre?
2012. jún. 2. 20:41
 5/14 flora08 ***** válasza:
Mindenképpen keress fel egy nőgyógyászt, mert sajnos magától nem múlik el, sőt, rosszabb lehet. Ha átterjed a méhedre vagy a petefészkedre az súlyosabb, akár meddőséget is okozhat, úgyhogy ne halogasd el. Én is szenvedtem miatta, de elmentem dokihoz, nem Canesten-t adott, hanem egy más fajtát, elmúlt tőle. Pár nap alatt is nagyon csúnya gyulladást okoz a hüvelyben. Ha esetleg félsz a vizsgálattól le kell gyűrnöd. Egy szó mint száz, sokkal rosszabb, ha elhalogatod. Remélem segítettem, jobbulást:)
2012. jún. 2. 20:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
20:41-es: hüvelygombához böven elég, ha az iskolában elmegy WC-re...
2012. jún. 2. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog elmúlni magától. Orvos írhat patikai magisztrális készítményt, aminek az ára töredéke a canestenének. Az orvostól kérheted, hogy ilyet írjanak fel, és ne gyárit.
2012. jún. 2. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
#4 nyilvános wc-kben is el lehet kapni, ne gondolj már a legrosszabbra. Sőt, ne legyen igazam, de nemi erőszak közben is nagy a valószínűsége... -.-" Barom.
2012. jún. 2. 22:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha orvoshoz mennél ahelyett, hogy itt idegenek tanácsaira hallgatnál.
2012. jún. 3. 06:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Eddig a többiek is azt írták, hogy menj orvoshoz, de hátha lesz aki valami szert ajánl hogy próbáld ki. Előző voltam.
2012. jún. 3. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!