Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek az erek ellen?

Mit tegyek az erek ellen?

Figyelt kérdés

14.5 éves vagyok és nagyon kilátszanak a kezemen az ereim....:S

Nagyon kiütnek az egész karomon(a kezem hajlatától egészen a kézfejemig)ráadásul nagyon fehér a bőröm és mivel az ér ilyen zöldeskék nagyon látszik.(elég sovány vagyok)Ezellen lehet valamit tenni,ha hízok az segíthet,vagy esetleg van rá vmi gyógyszer mert télleg nagyon zavar.(am nincs semmi betegségem és nem végzek megterhelő fizikai munkát sem csak régebben sokat sportoltam de már nem)

2009. júl. 1. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy adottság,nem kell hozzá megeröltető munka elég ha meleg van és az erek máris duzzadnak.Talán ha kicsit lebarnulsz nem olyan feltűnő,különben meg ne zavarjon!
2009. júl. 1. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:

adottság:D

am régen nemvolt ilyen akkor kezdett így látszani mikor fogytam 10kg-ot..

2009. júl. 1. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én is ugyanennyi idős vagyok mint te nekem is kilátszanak az erim mindehol és nagyon csúnyák mert nekem is nagyon fehér a bőröm.barnulni sajnos nem tudok mert egy idő után lefoszlik és már ki is fehéredtem.remélem van valami megoldás erre a problémára :)
2009. júl. 1. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem is ugyanez a bajom h 1szerűen még barnulni sem tudok:S
2009. júl. 2. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!