Lányok! Mennyire volt kellemetlen beadni a párotoknak, hogy egy női probléma miatt neki is gyógyszert kell szednie?
1.)Már rég tudja, hogy mi a helyzet, csak szarul érzem magam, hogy ennek én vagyok az oka;
2.) Az, hogy leidiótázol, csak a te alacsony értelmi szinvonaladat tükrözi. Menj és játszd a keménylegényt máshol.
Nem okozott gondot. Szerencsére mindent megbeszélünk.
Mondjuk az fura volt neki, hogy ő is szedjen gyógyszert.
"A gyógyszeres kezelésen kivül mit ajánlotok, hogy ne legyen visszatérő ez a nőgyógyászati probléma?"
Teljes életmód váltás. Cukor és finomított dolgok elhagyása, intim mosakodók kitiltása.
Immunerősítés echinaceaval, és még napestig sorolhatnám.:)
Ha érdekel leírom.
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat. =) 2. kommentelő, én is emiatt tartok, hogy lesz-e probléma vagy vita amiért miattam szednie kell a bogyókat.
3. kommentelő, lehet, hogy rám férne, mert van egypár plusz kilóm is.
Majdnem 4 éve vagyok a párommal, nekem ez nem okozott gondot.
Egyszerűen megmondtam neki, hogy kaptam tablettát a dokitól, de neki is be kell szednie. Tudomásul vette, beszedte és ennyi.
Nincs ebben semmi ciki. Nem hülye, nem éretlen tini, tudja ő is, hogy nem azért lettem beteg mert igénytelen vagyok, nem fürdök stb.
Ilyen bárkivel megesik, egy épeszű ember ezt fel tudja fogni.
Szia,
mondd meg a párodnak, hogy ez mindkettőtök hosszútávú közös érdeke, mert ha nem "megy ki" belőletek a Candida, akkor ő téged ugyanúgy vissza tud fertőzni, akkor is, ha rajta nicsnenek tünetek. És akkor minden kezdődik elölről.
Amúgy ezért ne szégyelld magad, bárkivel előfordulhat, aki uszodába/közös wc-re/stb. jár és fogékony rá...
Az egyik kommentelő írta a cukrok, finomított szénhidrát elhagyását, ez nagyon fontos, fogadd meg!!
Az intim mosakodók elhagyását én nem tartom szükségesnek, viszont(!) nem mindegy, hogy milyet használsz! pH4-es terméket válassz, vagy kerüld az intim területek "szappanozását".
Én ugyanebben a cipőben jártam, azzal a különbséggel hogy nekem a barátom annyira hitetlenkedve fogadta (ugyanezt a tablettát kaptuk) hogy neki semmi baja, mégis miért szedje...de elmagyaráztam neki és megértette. Sajnos nekem a hüvelygomba visszatérő már 4 hónapja és így a 3.-4. hónapban már nem fogadta olyan jókedvűen de nincs mit tenni. Én ettől totál rosszul érzem magam, mert nem is tehetek a dologról.
Ha érdekel, én már mindent kipróbáltam tehát kőkeményen csinálom a candida diétát, rengeteg helyi és szájon átszedhető gyógyszert kaptam, naponta iszok grapefruit cseppeket, az összes bugyimat lecseréltem hagyományos pamut bugyikra, és minden mosásnál a törölközővel együtt főzőmosásba teszem aztán kivasalom hogy ne maradjon benne baci, minden este cickafarfüves ülőfürdőt veszek, probiotikumot és fokhagymakapszulát szedek, sosem ülök idegen helyen a wc-re, nem használok tampont. A barátomnak sosem voltak tünetei de mindig lekezeltük a gombám mégis minden hónap ugyanazon napján visszajött.
Most úgy döntöttem leteszem a fogamzásgátlót mert az is hajlamosít rá, és várok hogy hátha, mert ennél többet már tényleg nem tudok tenni az ügy érdekében :/
neked sok sikert a gyógyuláshoz :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!