A fogamzásgátló szedése, tényleg segít a petefészekciszta felszívódásában?
Igen. Meg meg is előzi. Ugyanis a ciszták a petefészek működése miatt alakulnak ki, a fogamzásgátló meg teljesen leállítja a petefészket.
Viszont vkinek meg pont az abbahagyás után kezd el cisztásodni a petefészke....
Amúgy a ciszta ha olyan, akkor magtól is felszívódik, nem kell hozzá gyógyszer se.
Nekem 4,5 centis magától elmúlt egy ciklus alatt.
Szerintem érdemes várni egy kicsit, és ha nem változik, akkor megpróbálni a tabit.
Sziasztok!
25éves vagyok 2.5éves gyerkőc van elhatároztuk párommal hogy szeretnénk még egy gyerkőcöt így abba hagytam júliusban a fogamzásgátló gyógyszer szedését (lindynette) minden tök jó volt szeptemberig nem jött meg gomdoltam én terhességi teszt elő negatívak lettek majd októberbe eljutottam dokihoz ahol petefészkeimben a jobb oldaliban 2mm nagyságúak a balba is vagy kisebbek inofolicot kezdtem el szedni mivel szeretnénkég egy babát lehet visszakéne állnom fogamzásgátló szedéséhez segíthet? Vagy mi tévő legyek? Mostanság szerettük volna 3-3,5év kor különbség legyen a két gyerek között de ezek szerint ez már nem valósítható meg..mennyi időt várjak akik nem szedték újra a gyógyszert mit csináltak hogy felszívódtak a ciszták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!