Milyen okok miatt nem jött meg? (Szűz vagyok! )
Figyelt kérdés
Már 2 napja meg kellett volna jönnie , és nem érkezett, érzek valamit,de sehol semmi. Eddig általában 20 nap után várhattam, s legkésőbb 24 napra megjött , utoljára decemberben jött 28.napra . ¤Mik okozhatják,hogy késik ? Már több,mint egy éve van , és sosem volt így,hogy késsen , inkább mindig előbb jött. Nem tudom mire gondoljak,hogy mi nincs rendben velem?!2012. máj. 31. 17:30
11/21 anonim válasza:
A tegnapelőtti 17:52-es vagyok. Ne törődj senkivel. Ha Te úgy jobban meg tudsz nyugodni, hétfőn menj orvoshoz, ha addig sem jön meg a menstruációd! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
12/21 anonim válasza:
Ne butáskodj, ez egyáltalán nem gond!!
nem tudom hány éves lehetsz, de általában 16-17 éves korra szokott rendszeressé beállni. Természetesen akkor sem gond ha csúszik néhány napot jobbra, balra. Csak, ha fogamzásgátlót szed valaki, akkor pontos napra.
Az is előfordulhat, hogy 1 hónap kimarad, az sem igazán gond.
Emiatt nehogy orvos menj már!!
13/21 anonim válasza:
Jobban jársz ha lenyugszol, mert lesz még az életben olyan, hogy akár ki is marad egy hónapban (még ha makk egészséges vagy, akkor is előfordul). És akkor mit csinálsz? Bele akarsz majd halni?
4 nap miatt így kikészülni nevetséges....
14/21 A kérdező kommentje:
Mostmár az óta 1 hete késik! De a vicces az,hogy az idén mújusban volt egy éve,hogy van , és lejárt egy év, s pontosan az óta nincs . Tehát egy év után marad ki egy hónapban.. Mivel szerintem már ki fog maradni teljesen , mert ennyit sosem késett!!! Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Ám ,12:17 14 éves vagyok. De érdekelne,hogy,ha például most késik, akkor , aznap amikor megjön akkortól számolom a 28-at?Vagy lehet,hogy most késik , s az azutáni jön vagy 2 hétre?
2012. jún. 5. 16:26
15/21 anonim válasza:
A menstruációs ciklus mindig az egyik menstruáció első napjától, a következő menstruáció első napjáig tart.
16/21 anonim válasza:
Hát majd meglátod, ez jó kérdés...
Valószínűleg 20-24 napra jön majd.
17/21 A kérdező kommentje:
Ki is fog majd derülni , ennyivel tényleg nem fordulok orvoshoz , mivel tényleg még teljesen rendszertelen , és nekem nem is volt még kimaradva! Csak érdekel,hogy most kimaradt , de mikor várhatom újra ? :-) Nem tudom,hogy számolni sem , csak bármikor számíthatok rá , egyébként már vasárnap lesz 2 hete , hogy várom !
2012. jún. 6. 19:48
18/21 A kérdező kommentje:
Június 14.-én megjött , viszont csak 3 napig tartott , szóval valami biztosan van..és még erős sem volt. sőt mitöbb.. tökgyenge.
2012. jún. 23. 14:12
19/21 anonim válasza:
Az 05.31 17:52-es válaszoló vagyok. Most hogy vagy? Mit döntöttél? Elmész orvoshoz? Remélem nem lesz semmi baj sem most, sem soha az életben! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
20/21 anonim válasza:
Most látom, hogy az első és a 3. választ is én írtam. És persze 05.31.-én a 17:52-est és persze az előzőt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!