Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az első menstruáció meddig tart?

Az első menstruáció meddig tart?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok most jött meg először de már vagy 3napja vérzek. az normális vagy valami baj van??? anyum még nem tudja mert gyenge vérzés...
2009. jún. 30. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

teljesen változó,nekem 12évesen jött meg,1napig volt,másnap csak délelőtt egy kis barnázás volt.A legjobb barátnőmnek meg 12napig volt meg először,ráadásul rosszul is volt nagyon:S

Szóval ez teljesen változó,normális,hogy 3napja vérzel.Egyébként jobb túl lenni minél hamarabb a dolgon,úgyhogy ne halogasd,mond el anyudnak!:)

14/L

2009. jún. 30. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Anno nekem is 10 évvel ezelőtt kb vagy 10 napig volt meg, és szörnyű volt, mert nem is értettem, hogy mi ez, meg miért.aztán volt, hogy egy két hónapig kimaradt! :) de szerencsére már megszoktam, és minden oké :)

22l

2009. jún. 30. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha anyukáddal nem beszélsz erről nem baj, bár én megtenném. Nincs olyan hogy gyenge vérzés, mert ha egyszer megjött, akkor megjött és a kislányából nagylány lett. Persze megértem ha nem, ez a te dolgod.

Egyáltalán nem baj, sőt, teljesen helyén való. Nekem általában 7 napig tart, folyamatosan gyengülő vérzéssel. Viszont, ha nem beszélgetsz erről anyukáddal, akkor olvass ennek utána az interneten, pl. az ob vagy hasonló oldalakon, a google segíteni fog. Nem árt, ha képben vagy.

Puszi,

L/15

2009. jún. 30. 20:02
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

már kutya bajom :D:D (háála)(:

remélem nekem is lesz 1-2 hónap kimaradásom.:D:D

2009. júl. 1. 15:26
 15/15 anonim válasza:
Nyugi ez nem baj :D körülbelül az 1. az 5-6 napig tart tehát nincs okod aggódni :)
2011. júl. 9. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!