Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kismamák, ti jártatok így a...

Kismamák, ti jártatok így a táppénz kifizetéssel?

Figyelt kérdés
Jelenleg babát várok és táppénzen vagyok.Március 29-től írtak ki. A munkáltatóm május elején volt hajlandó elküldeni a táppénzes papíromat az előző 1 hónapról az OEP-nek,mivel nem tb kifizető hely. Az OEP bekérte,hogy 2011.év januárjától májusáig ki és hogyan fizette a tb-t(mivel munkanélküli voltam így az állam maga).A kérdés az lenne,hogy nekik ilyen idő távlatából miért van szükségük az 1 évnél régebb befizetett tb papíromra,illetve nekik ezt nem kellene látniuk a központi adatbázisból?Nálatok is így húzták az időt a pénz kifizetésével?

2012. máj. 28. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Szabolcsi vagy? Bár én már lassan 5 éve szültem de nekem dettó ugyanez volt a problémám, hogy terhesen is én mászkáljak egy papírért ezerszer az OEP-hez. Tanácsom, hogy légy határozott és kemény, mert sokszor "hazaküldenek" még.
2012. máj. 28. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért, mert a táppénz összege függ a biztosítási időtől. A munkáltatód egyébként jól járt el. Nem kell külön postáznia a papírjaidat, elég akkor, amikor a többieknek is bérszámfejtenek.
2012. máj. 28. 18:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!Fejér megyei vagyok.Akkor felkészülök lelkileg a sok járkálásra.(Végül is táppénzen vagyok :S )
2012. máj. 28. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!