Létezik ilyen? Tapasztalatok?
Összesen 3 napig tartott a menstruációm. Azóta csak barna folyásom van. Mindez akkor kezdődött mikor lefeküdtem a szerelmemmel a menstruációm 3. napján. Normális ez?
Tettem már fel egy ehhez hasonló kérdést, de válaszadók hiányában mégegyszer feltenném.
Menjek nőgyógyászhoz? Csináljak tesztet? Vagy várjam ki a következő ciklust?
Akinek volt már ilyen v ehhez hasonló esete kérem segítsen!
Bizonyára hallottál már arról, hogy teherbe esni akár a menstruáció alatt is lehetséges, bár nem valószínű.
Ha ez a három napos mensi gyökeresen eltér az eddig megszokottaktól, akkor először is én vennék egy terhességi tesztet. Ha nem mutat ki terhességet, akkor én megvárnám a következő mensit, hogy az milyen lesz.
Hátha ez a mostani három napos csak valami kilengés volt, és nincs is semmi baj.
Ne láss rögtön rémeket! Az ember nem gép, hogy mindig ugyanolyan dolgokat legyen képes csinálni. ( Gondolj bele, hogy a kaki se mindig ugyanolyan. Hol ilyen, hol olyan.)
1. válaszoló köszönöm :)
egyébként tök jó h megdicsértek amiért szerelmemnek hívom a szerelmemet de nem jutok így előrébb :D
más véleménye is érdekel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!