Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véres a vizeletem, mitől van?...

Véres a vizeletem, mitől van? Részletek alul!

Figyelt kérdés
Tegnap sátrazni voltunk, és csak egy vékony pléd volt alattam, Ma reggel még semmi bajom nem volt, dél körül pedig elmentem pisilni, és égett fájt, és nagyon nehezen jött ki, ráadásul elég véres volt. mikor megtöröltem ilyen kis véres apró nemtom mik voltak a papíron. Van itthon még felfázásra gyógyszerem, még orvos írta fel. De biztos hogy ez felfázás???:S
2009. jún. 29. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen,ez hólyaghurut,köznapi nevén felfázás.Kezd el szedni a gyogyszert sürgősen.
2009. jún. 29. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
A felfázás és a hólyaggyulladás ugyanaz. ami gyógyszer megmaradt ne szedd be, mert antibiotikum kúrára van szükséged, amit nem lehet maradék gyógyszerrel csinálni, mert nem az a mennyiség, ami a kúrához szükséges. el kell menned újra a dokihoz, de minél előbb, mert csúnya szövődményei lehetnek. addig is igyál minél több vizet, gyógyteát. házilag ne kúráld magad, mert ez nem játék.
2009. jún. 29. 22:03
 3/8 A kérdező kommentje:
ez nem maradék gyógyszer, hanem 2 doboz volt itthon, és anno csak az eggyikre volt szükség. A doboz televan...már el is kezdtem szedni...
2009. jún. 29. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:

de menj el dokihoz.

apukámnak is volt. neki műtét lett a vége, katéter, és 4 hónap szenvedés.

2009. jún. 29. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdező!

NE szedd ugyanazt a gyógyszert, amit már korábban szedtél hólyaghurutodra, mert nem fog úgy hatni, mint a múltkor és rádásul szuper ellenálló kis bacitörzseket tenyésztesz ki magadnak. nem hiába papolnak arról az orvosok, hogy orvosi utasítás nélkül tilos antibiotikumokat szedni!!! menj el holnap az orvoshoz, majd ő felírja a megfelelő gyógyszert és elmagyarázza, hogyan/meddig szedd. hallgass rám, én (sajnos) elég jól ismerem a hólyaghurutos témát...

2009. jún. 29. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:
De ezt az antibiotikumot nekem írta fel az orvos még anno. És azért irt fel két dobozzal hogy hátha lesz még vagy valami, és hogyha felfáztam ezt szedjem be. Tegnap kezdtem el szedni, este, ma reggelre már sokat javult, már nem akadozott annyira, és csak a vége vérzett, ici picit.
2009. jún. 30. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
forro zsurloulofurdo, napi3liter vesetea, meleg zsurlopakolas a holyagodra, melegen tartani, sokat aludni, sallal betekerni.3nap mulva kutyabajod:D
2009. jún. 30. 23:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Most vagyok a 3.dik napon és már szinte semmi bajom, nem akadozik, nem csíp, csak a végén ici picit fáj- meg a derekem(de az eléggé). Azt hozzá kell tennem, hogy tegnap felhőszakadás volt nálunk, és szarrá áztam:D:D
2009. júl. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!