2hónapja diagnosztizáltak nálam pcos-t. Noha még csak 15 éves vagyok eléggé előrehaladott a betegség. Nem vagyok elhízott de szeretnék 5kilót fogyni. Tudnátok segíteni, aki hasonló betegséggel küzd?
Sziasztok!
A kérdezőnek és néhány válaszolónak fontos mondanivalóm van!
18 éves vagyok és kiderült nálam a policisztás petefészek és most állok az inzulinrezisztenciás és egyéb hormonos vérvételek előtt.
Első alap a DIÉTA, ahol tilos a búzaliszt és a cukor (de a fruktóz is).
160 grammos diétának hívják, ahol tudni kell, melyik étel számít lassan felszívódónak és melyik gyorsnak, szénhidrát alapján. Reggelire csak lassú ch, csak uzsira szabad gyorsat, stb.
A neten keressetek rá!! Ennek a diétának a betartása szabályozza az inzulin szintet, később a petefészket is stabilizája.
Fogamzásgátlót szedhetsz a petefészked szintentartására DE CSAK AKKOR, ha mellette EZT a diétát csinálod!
Azonnal beindul a fogyás, hiába tűnik soknak ez a kajamennyiség.
Bármilyen kérdésetek van, ÍRJATOK PRIVÁTBAN!!!
Remélem tudok nektek segíteni!
Nagyon kevesen értenek az orvosok közül ehhez a betegséghez, meg kell találni a megfelelő szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!