Nagy bajom lehet? Volt már hasonló gondja valakinek? A rákszűrésemet ismételni kell..
Sejtszegény volt éppen 14. napon voltam..ovuláltam a vizsgálat napján.., de a sejtszegénység esetén is voltak benne kóros sejtek.Nem részletezté milyen sejtek..
Ismétlésre általában csak 3-6 hónap múlva kerülhet sor, mert korábbi vizsgálatot nem finanszíroznak, kivéve ha alapos indok nincsen. Nálam eddig minden oké volt. 32 éves vagyok egészségesen élek két éve szültem a másodikat.
Most hormonprofilon is voltam már mert a harmadik gyerek nem jön.. illetve nehezen.
Az orvosom elég laza.. a 9 havi próbálkozásra azt mondta másfél év, hogy a vizsgálatot meg lehessen csinálni.
a ma jön a progeszteron eredményem.
Az orvosom azt mondta ettől függ kapok-e clostilbegyt-et.
Ha akkora baj lenne akkor bevállalná a peteérés stimulálását?
Abban maradtunk hogy ha megjön a miki felhívom.Rászámolunk pár napot és megismételjük a rákszűrést..
talán nem voltam elég tárgyilagos..
szerintetek az orvosom bíztatna egy clostis kúrával ha úgy gondolná a rákszűrésem tényleg, valóban rossz eredményű..? vagy most is csak ráhazudik egy kicsit, mondván ez lesz az alapos indok az ismétlés engedélyezésére és finanszírozására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!