Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valamivel befolyásolni...

Lehet valamivel befolyásolni a menstruációt h akkor jöjjön meg, amikor kéne?

Figyelt kérdés
Most 27-én kéne h megjöjjön, viszont 1-jén megyünk osztálykirándulásra a Balcsira. Attól félek h késni fog, és pont olyan szakaszba fog megjönni amikor erős a vérzés. :S Úgy meg nem szeretnék fürdeni. Van valami módszer, amivel elő tudnám segíteni az "útját" h pont akkor jöjjön meg amikor kell neki? Ja, nem szedek fogamzásgátlót és egyéb tablettával sem szeretném befolyásolni.
2012. máj. 24. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehet befolyásolni. Az idegesség miatt késhet vagy kimaradhat, esetleg ha hirtelen fogysz le sokat [nálam akkor hónapokig nem volt].
2012. máj. 24. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem a menstruációnak kell hozzád alkalmazkodni, hanem Neked a menstruációhoz.
2012. máj. 24. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:

ha sok citromos dolgot iszol akkor késleltetheted,pár nappal vagy akár egy héttel is..oszt.társam is egésznap citromos teát ivott igaz citrommal ízesítette nem a palackozottal..és neki is késett..

de hogy előbb jöjjön meg az nem tudod sztem megcsinálni..

2012. máj. 24. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Igyál meg naponta kétszer egy kis pohár citromlevet:) én ezt 3 napig csináltam,igaz,hogy nem túl jó íze van,de nekem 2 héttel tolta.:)
2012. máj. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!