Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz, hogy ha meg valakinek...

Igaz, hogy ha meg valakinek nem volt pasija, es ha nogyogyaszhoz megy, akkor meg nem nezheti meg?

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem nagyon értem a kérdést.

Még szűz vagy, és úgy gondolod, nem fog megvizsgálni emiatt a nődoki? Vagy másképp fog megvizsgálni?

Egy nőgyógyászati vizsgálatnak semmi köze ahhoz, hogy valakinek volt már pasija, vagy nem.

2009. jún. 28. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez nem igaz.Attól még megvizsgálhat.A doki tudni fogja miként kell szűzlányt vizsgálni.Nyugi:)
2009. jún. 28. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűz vagy akkor is meg tud vizsgálni a nőgyógyász. Van akit ugyanúgy hüvelyen keresztül vizsgálnak csak nagyon óvatosan és csak egy ujjal, de van akit végbélen keresztül. Ez utóbbi elég kellemetlen ezért nem minden nőgyógyász csinálja.
2009. jún. 28. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Engem anno végbélen keresztül vizsgált mega nőgyógyász...

Baromi kellemetlen...

2009. jún. 28. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Általában megkérdezi az orvos, hogy tampont használsz-e, ha igen akkor tuti hüvelyen kersztül vizsgál. De ha nem, akkor is kipróbálja először, hogy mennyire rugalmas a szűzhártyád, csak akkor vizsgál végbélen keresztül, ha végképp nem fér be. Ésa azért ritka.
2009. jún. 28. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok, és szűz. És már vizsgáltak nem egyszer hüvelyen keresztül, végbélen keresztül még egyszer sem. Amikor először beszéltem a dokival, én szóltam, hogy szűz vagyok, de azt mondta, hogy ez nem gond, mert óvatosan, és kisebb műszerekkel, illetve csak egy ujj felvezetésével a legtöbb szűzlány megvizsgálható.
2009. jún. 28. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem végbélen keresztül vizsgált tavaly...14 éves voltam. Nem volt jó érzés, viszont amikor a hüvelyemhez nyúlt, hogy talán ott is meg tudna vizsgálni, sokkal jobban fájt csak az, hogy kicsit megnyomkodta, mint az egész végbeles vizsgálat....Szóval azt hiszem így jobban jártam.:D (jah és igen, szűz vagyok, de már a 2. pasim van....)
2009. jún. 28. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Végbélen keresztül vizsgált és nem fájt csak kicsit hülyén éreztem magam.
2009. jún. 29. 03:31
 9/9 anonim ***** válasza:
meg megnézheti, hiszen ez a dolga, és ha valaki nőgyógyászhoz megy az nem azért, hogy a Duna vízállását beszéljék meg .. van olyan orvos aki pl. csak uh-val vizsgál, attól függ, hogy keresnek-e valamit, vagy általános vizsgálat..
2009. jún. 29. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!