Mikortól tudtál szülés után újra tampont használni kényelmesen?
Figyelt kérdés
Mondjuk tudom, hogy a legtöbb nőnek a szoptatás alatt, akár hónapokig meg sem jön, de nekem sajnos igen. 3 hónapja szültem, és az előző mestruációnál még fájt ha felhelyeztem, így hanyagoltam a tampont, de most mikor megint megjött már nem fájt, viszont érztem, hogy vmi nem kényelmes odabent, illetve nagyon fura volt, hogy nagyvécénél kinyomtam... :S Tapasztalt ilyeneket más is? Ez még javulni fog? (Szülés előtt mindig azt használtam, mert sokkal kényelmesebb mint a betét, sokkal kevésbé zavarja a hétköznapjaimat, stb.)2012. máj. 21. 13:16
1/5 anonim válasza:
én 2,5 évvel a szülés után se tudtam használni, pedig előtte kizárólag tampont használtam - valahogy más lett a hüvelyem :S
(amúgy azóta meg Mirenám van, így nem is kell már betét, elég a tisztasági)
2/5 anonim válasza:
remélem nem is fogsz tudni használni!!
3/5 anonim válasza:
Nekem kb 1 év kellett amíg tudtam használni ami azért is furcsa mert a szülés után 7 hónappal már "együtt" voltam a párommal. De valamiért a tampon felhelyezése fájdalmas volt.
Most viszont nem a fájdalom miatt nem tudok tampont használni, hanem azért mert nagyon sok a vérzésem. :( Kellemetlen. Főleg így nyáron. :(
4/5 anonim válasza:
Nekem szülés után 4.hétben már tamponom volt,a dokim azt mondta akkor már lehet,engem nem zavart nem éreztem semmi kényelmetlent,pedig jól szétszakadtam kívül belül 26 varratom volt még a comb tövemen is repedt a bőr :S
5/5 anonim válasza:
Repedtem szanaszét, 40 perces varrás volt. Szülés után 3 hónappal jött meg, akkor még nem tudtam tampont használni, de a következőnél, 1 hónap múlva már simán. Igaz kicsit kényelmetlen még, de kb fél óra múlva észre sem veszem h ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!