Tudnátok segíteni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Összejöttem megint a volt barátommal. És amikor fél éve együtt voltunk lefeküdtünk és akkor ilyen enyhén szagos folyásom volt 2 napig. De aztán elmúlt. Utána szakítottunk. És voltam azóta mással (mármint csak egy sráccal de vele nem volt ilyen gond). És most hogy megint együtt vagyok az exemmel ugye megtörtént aminek meg kellett.. és megint ilyen folyásom van. Nem értem hogy miért hiszen a másik srácnál meg nem volt semmi baj. Tudnátok valamit segíteni? Esetleg volt már valakivel ilyen? Vagy hasonló?
El fogok menni orvoshoz minél hamarabb.
Mielőtt a sok okos írna hogy mekkora qva vagyok azelőtt szólnék hogy ez a két ember volt eddig csak az életemben és 19 éves vagyok!
2012. máj. 21. 11:57
1/2 anonim válasza:
Akkor az ex-eddel együtt kéne orvoshoz menned, mert tőle kaptál el valamit.
2/2 anonim válasza:
Valóban, majd ha doki kitalálta, hogy mi bajod, írass a párodnak is gyógyszert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!