Timido kérdése:
Nagyon csúnya ha nem egyforma a 2 mell?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem nem teljesen szimmetrikus a mellem, és nagyon idegesít, nem nagy az eltérés, de ha valaki állandóan a mellemet nézné, úgy meztelen, akkor észre lehet venni. Nekem épp elég ahhoz, hogy levigye az önbizalmam.
Más lánynál is van így?
2009. jún. 28. 01:45
1/8 anonim válasza:
A lányok 90%-ának nem egyforma. Még modelleknek sem.
Amúgy mutass képet! Anélkül hogyan mondjuk meg?
2/8 anonim válasza:
1. Elég ritka az a lány akinek ugyanolyan mindkét melle.
2. Ha valaki odáig jut hogy meztelenül látja a melleid, akkor nem igazán fogja érdekelni hogy ugyanolyanok-e vagy sem. (hacsak nem vagy modell)
3/8 anonim válasza:
Senkinek nem egyforma a két melle.Mint ahogy nem egyforma hosszú a karja,és nem teljesen szimmetrikus az arc két fele sem.Csak ezt nem lehet észrevenni ránézésre.
4/8 anonim válasza:
Héé, ne izgulj, én még nem találkoztam olyan fiúval, aki szóvátette volna, hogy pici eltérés van a két mellem között. Nagyon kevés olyan nőt találsz, akinek nincs. Van akinél észrevehetőbb, van akinél nem.
5/8 anonim válasza:
SENKINEK nem egyforma a két melle. A pasiknak meg a heréjük nem egyforma (csak persze az annyira nem feltűnő, nincsen annyira szem előtt). Figyu, ha ezt nekem egy pasi is szóvá teszi, akkor abban a percben tedd ki a szűrét! Értelmes ember ilyet nem jegyez meg, mert egyértelmű. Nekem sem egyformák, egyik kicsit kisebb, laposabb, és a mellbimbóm is lejjebb van. De a barátom felnőtt ember és szereti mindkettőt. :) Szerinted az érdekes lenne ha mindenkinek ugyanolyan lenne mindkét fele? Mert szerintem nem annyira. És ahogy említettem, pl barátomnak sem egyforma a két heréje. Mégis szeretem. Ilyen apró dolgok ne zavarjanak!
6/8 anonim válasza:
A férfiak heréje "szándékosan" nem egyforma.
Azért van az egyik magasabban, hogy kisebb helyet foglaljon, kevésbé legyen zavaró.
7/8 anonim válasza:
Így van, a nők melle általában nem egyforma és nem érdekel senkit, csak a hülye nők tépik emiatt magukat. Általában a bal mell kicsivel nagyobb szokott lenni, de lehet fordítva is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket! :) Most már jobban érzem magam, és jobban el is fogadom a melleim! Nagyon rendesek vagytok! :)
2009. jún. 28. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!