Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2*menstruáltam eddig és mind...

2*menstruáltam eddig és mind a 2* 10 napig tartott ez baj? 16 éves vagyok

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

én nem tudom meg mondani hogy ez normális-e vagy sem, csak tapasztalatból, először (14évesen) 2 napig tartott, a következő 13 (!) napig ,, én is kicsit meg voltam ijedve, de aztán beállt a kb. 30 naponta 5-6 napra

lehet hogy hónapokig fog tartani amíg rendszeres lessz

2009. jún. 27. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj:) Nekem először 1napig volt meg,utána kimaradt a következő,legközelebb 3napig volt meg.2éve menstruálok,de még most is volt olyan h hamarabb jött meg,vagy később,a múltkor 12napott késett:D
2009. jún. 27. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
az én menstruációm egészen addig zavaros volt míg elnem kezdem tablettát szedni. nekemis mindig nagyon sokáig tartott, a 10 nap azvolt az alap.
2009. jún. 27. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy komolyabb a gond, de azért megkérdezném a dokit... :D Főleg, hogy manapság nem annyira jellemző, hogy csak 16éves korban jöjjön meg.
2009. jún. 27. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! egyáltalán nem gond! Utolsónak üzenem, alkat kérdése, mellesleg nekem is 16 évesen jött meg, és nincs semmi bajom, sőt... nem is érzem kisebbnek magam ettől! :) Nekem is volt 10, 13 napos ciklusom is! helyre fog jönni, idővel beáll! :)
2009. jún. 29. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!