N brigitta kérdése:
Hüvelygomba miatt késhet-e a menstruáció?
Figyelt kérdés
Hüvelygomba betegségem van..4napja késik a menstruációm ..görcsölök mint ha megjönni készülne de se hol semmi..Az lenne kérdésem hogy a hüvelygomba miatt nem jön meg vagy pedig terhes vagyok??
válaszokat előre is köszönöm..Brigi
2012. máj. 18. 16:10
1/3 anonim válasza:
Ha volt védekezés nélkül szexuális életed, akkor a terhesség is benne van a pakliban.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen volt.De nincs semmi jele a terhességnek csak a menstruáció késése..és a hüvelygombára gondoltam de nem tudom hogy annak van-e szerepe a menstruáció késésében..
2012. máj. 18. 16:38
3/3 anonim válasza:
A hüvelygomba csak akkor befolyásolja a menstruációt, ha már régóta fennáll és kezeletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!