Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak hogyha pont...

Mit csináljak hogyha pont akkor jön meg? :|

Figyelt kérdés

Nyáron /tudom h még messze van/ olyan helyre megyünk nyaralni ahol legfőképpen fürödni fogunk.És félek h pont akkor fog megjönni..mivel még teljesen kiszámíthatatlan.:S

Na és hogyha igen..akkor csak a tampon lehetséges..?

lécci segitsetek!:|12/L

2012. máj. 18. 06:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát strandolni betétben semmiképp sem kéne. Igen, ilyenkor csak a tampon a "megoldás". Viszont arra figyelj, hogy minden fürdőzés után ki kell cserélni. Ha pedig még nem használtál tampont, jobb ha már most megpróbálod, sokaknak nem sikerül elsőre felhelyezni, ezért kellemetlen vagy fájdalmas is lehet, és persze szivároghat is.
2012. máj. 18. 07:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Tampon nélkül nem szabad vízbe menni strandon mert nagy a fertőzés veszély. Ha mindenáron fürödni akarsz, akkor addig többször nyúlj fel a puncidba, hogy kitapasztald, hogy milyen a hüvelyed, és hogyan merre kell a tampont dugni. Az nagyon fontos, hogy tampont csak akkor használhatsz, ha már menstruálsz. Tehát ha csak várod, akkor ne. Ilyen esetben ki kell hagynod a fürdést!!! Ha tamponnal fürdesz, akkor is maximum egy órát lehetsz vízben, utána amikor kijössz, akkor töröld meg a puncidat intim törlőkendővel, és ha újra vízbe akarsz menni, akkor új tampont tegyél be.
2012. máj. 18. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
12 évesen még ne használj tampont, egészségtelen!!!
2012. máj. 18. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Hát, hogy őszinte legyek, nem érdemes vízbe tampont használnod a fertőzésveszély miatt. Más pl. egy úszó, akinek mindenképp be kell mennie. Ilyen idősen 2-3 napnál nem szokott tovább tartani, azt ki lehet bírni úgy is, ha csak napozol és esetleg kirándulsz vagy megnézed a helyi nevezetességeket.
2012. máj. 18. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nekem a mai napig,9 éves korom óta 8-9 napos...Elég nehéz kibírni több mint egy hetet,ha nyaralsz! ;)
2012. máj. 18. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:

igen majd pont egy 12 éves fogja a nevezetességeket nézni.fürdés helyett...

hát nekem egyáltalán nem 2-3 napig tartott..első pl.8 körül volt..!

2012. máj. 18. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Nos, akkor kockáztass csak nyugodtan egy fertőzést. Biztosan jobb, mint egy múzeum vagy városlátogatás...
2012. máj. 19. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne 12 évesen múzeumba menni? Nem fogsz belehalni!
2012. máj. 19. 15:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát bocsi...de nekem nem az a nyaralás hogy múzeumokba megyek..és mért mennék ha egyszer nem érzem jól magam.

és amúgy is..mégis kivel..?

egyedül..?

szerinted valaki a családból,vagy az egész család eljönne múzeum látogatásra..mert én nem mehetek vízbe?

2012. máj. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!