Az ob mini milyen nagyra "dagad meg"?
Figyelt kérdés
Attól félek, hogy nem fogom tudni kihúzni. Mikor a normalt próbáltam, nagyon nagyon fájt mikor ki akratam húzni, azt hittem hogy a madzag is leszakad, ugy huztam.
SZerintetek a minivel is így járnék?
2012. máj. 17. 13:38
1/5 anonim válasza:
Ha hagyod, hogy átnedvesedjen rendesen, akkor kijön. Viszont ha 4-5 óra alatt se lesz elég nedves, akkor inkább használj betétet.
2/5 anonim válasza:
a mini sokkal kisebb. az könnyebben kijön majd.
3/5 A kérdező kommentje:
Amikor először próbáltam nagyon erős vérzésem volt, és onnan tudtam hogy ki kell szedjem , hogy már csepegett ki. Úgyhogy nem az volt a gond hogy nem telt meg eléggé.
2012. máj. 17. 13:46
4/5 anonim válasza:
akkor meg lehet feszült voltál és rászoritottál. vagy használj szárnyas tampont (ob flexia) azon a szárny ilyen hálós akármi, és könnyebben csuszik tőle.
őszintén szólva ha nem vagy már szűz, a tampon is beléd fér :D annál nagyobbra nem dagad meg a normal se megy a mini se.
5/5 anonim válasza:
Kb. akkorára, mint a normál tampon használat előtt. Lehet, hogy egy kicsivel nagyobbra, de nem sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!