Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én szappannal mosom az intim...

Én szappannal mosom az intim részem. Lehet valami gyulladásom emiatt?

Figyelt kérdés
jobb az intim mosakodó gél? nekem most volt 2 hete rákszürésem minden jó lett nincs gyulladásom sem. Viszont ma a hüvelyem kicsit égett mikor mentem !Nem viszket azt tudom milyen.már évek ota baba szabbanal mosom meg de belülre természetesen nem kenek csak a szőrt és a csikló részen mosom meg a bőr közti részen
2009. jún. 26. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lesz, semmi bajod tőle, persze jók az intim mosakodók, de a szappan sem ártalmas.

Gondold el mióta vannak intim mosakodók, és hányan felnőttek, leélték az életüket nélküle.

A baba szappan egyébként is elég jó, nem véletlenül ajánlják babáknak.

Nekem van lactacydom, de szinte sose használom, mert én meg azt vettem észre, hgoy amikor használtam, sokkal könnyebben összeszedtem bármilyen fertőzést, úgyhogy én is sima szappant használok.

2009. jún. 26. 22:44
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi megnyugodtam :)hálás köszönetem:)
2009. jún. 26. 22:53
 3/4 anonim válasza:

Nem fogsz semmi gyulladást elkapni, csak fenn áll a hüvelygomba veszélye. Hiába babaszappan, de a nemi szervnek más a kémhatása, és más fajta szappan(azaz intim mosakodó gél általában) való rá. Ha csak "sima" szappannal mosod, akkor "felborulhat" az egyensúly, és elszaporodhatnak a baktériumok. Mindenesetre, ne izgulj, mert nem mindenkinél vált ki ilyen hatást, de ha szeretnél biztosra menni, akkor használj intim mosakodógélt. :))

Remélem tudtam segíteni. :)

2009. jún. 27. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Kösz!

nekem mióta ezt használom hüvelygombám sem volt. nemhiszem azért hogy ettől nem volt mert ezzel mosom.

2009. jún. 27. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!