Most menstruálok először és nem tudok mit csináljak? Nem merem elmondani de a tesom rámnyitott és szétkürtölte a suliba de anyunak nem merem elmondani és elájultam mikor véreztem.13 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 22:02
11/17 anonim 

válasza:

Szia!
Nyugodtan mondd el anyukádnak! :)
Valószínűleg a fájdalom miatt ájultál el. Azt nem mondanám, hogy nem baj, ha fáj, de valószínűleg nincs szervi bajod, csak ilyen vagy. Genetika....Nekem is fájt régen (ma már gyógyszert szedek), anyumnak is és így tovább :) Én is rengetegszer elájultam.
A legtisztább, ha megbeszéled anyuddal és lehet h egy dokit is érdemes felkeresni!
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
12/17 anonim 

válasza:

Sajnos van akinek fáj és van akinek nem.
A meleg jót tesz neki. Szoríts egy párnát a hasadhoz, vagy melegítsd elektromos melegítőpárnával. Vannak jó gyógyszerek is amik segítenek (pl. No-spa).
Igyál sokat! Vizet! :)
13/17 A kérdező kommentje:
Laptop mijen jó melegít is közbe tudok netezni is :) köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 27. 09:08
14/17 anonim 

válasza:

:) Laptop jó mensigörcs ellen! :)
15/17 anonim 

válasza:

sztem ha elmondanád anyukádnak, aki megnyugtatna h ez teljesen noréális dolog, sőt még örülne is neki, azután már nemájulnál el. mert sztem a feszültségtől ájulsz elé, meg a stressztől, amit a menstruáció okoz neked. beszélj anyukáddal, és utána minden megoldódik.
16/17 A kérdező kommentje:
köszönö de beszélteem anyuval és télleg hó fej let de még mindig elájulok néha...
2009. jún. 27. 16:52
17/17 anonim válasza:
Az nem normális, ha elájulsz, és tudod, hogy nem a vér látványától! Nekem is minden hónapban ez van, mondd el anyukádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!