Ihatok cickafark teát ha már 9 napja késik?
Figyelt kérdés
kilenc napja késik a menstruációm. Már két tesztet is megcsináltam, egyet Hétfő reggel, egyet Vasárnap délután, mindkettő negatív. A barátommal Április 29.én voltam utoljára együtt,természetesen védekeztünk. Nem értem miért nem jön meg. Nőgyógyászhoz jövőhét Szerdára kaptam időpontot, addig bízom benne, hogy megjön. De nagyon ideges vagyok- Ittam ebéd után egy bögrével. Állítólag ha késik, arra(is jó)
Légyszi segítsetek!
2012. máj. 16. 13:13
1/9 anonim válasza:
Igen jó rá a cickafarkfű tea, sőt én forró ülőfürdőben is szoktam alkalmazni, nálam rendkívül hatásos. Próbáld ki!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)Nem a füveset vettem, hanem a filtereset. Ezt hogy tudnám megcsinálni? Csinálok egy bögrével, és beleöntöm a vízbe?
2012. máj. 16. 13:23
3/9 anonim válasza:
nálam is forró kádfürdő bevált már többször is :) illetve egy kis vörösbor. Ne aggódj nem lesz semmi gond. Nálunk ha ilyen van, akkor általában együtt vagyunk, nézünk vmi filmet, borozgatunk,közös fürdés és este egy jót szeretkezünk :) tuti recept, ált. 1,5 nap múlva megjön :)
4/9 A kérdező kommentje:
A borral gondban vagyok(mondjuk van itthon) de nem nagyon bírom az alkoholt:) nyilván nem 2 pohárral iszom meg, csak valahogy nem bírom az ízét. este igyam meg?
2012. máj. 16. 13:32
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Én is filteresből csinálom az ülőt. Én lavorban szoktam forró vizet bevinni a tv elé, filtereket dobálok bele (nem egyet) hogy jó erős legyen, és abban ücsörgök, amíg kihűl. Aztán mi is szoktunk szeretkezni, az is segít... :-)
6/9 A kérdező kommentje:
köszi:) ezt este kipróbálom:)
ezt a forró fürdőset:)
2012. máj. 16. 13:41
7/9 anonim válasza:
Ha fogamzásgátlóval védekezel, akkor figyelj oda, mert a cickafarkfű gyengíti a hatását!
8/9 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszert. Óvszerrel szoktunk védekezni.
Nem volt pedig semmi probléma. De elég összevissza jön. Mostanában pontos szokott lenni, úgy 26-28 nap között, most viszont 9 napja késik
2012. máj. 16. 14:44
9/9 A kérdező kommentje:
ma végre megjött
2012. máj. 21. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!