Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor várható, hogy a mestruác...

Mikor várható, hogy a mestruáció elmarad?

Figyelt kérdés
2 hete nem jött meg mi lehet az oka? Terhes nem vagyok, tegnap megcsináltam a tesztet, negatív! (mindig 28 napra jött meg egész életemben, sosem volt fájdalmam), most semmi.45 éves vagyok, lehet, hogy elmarad? Nagyon korainak tartom, vagy mégsem? Tapasztalat? Várom a válaszokat,véleményeket ezzel kapcsolatban!
2012. máj. 16. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:

45 évesen már el-el maradozhat. Munkatársam 48 éves korában kezdte a menopausát.

Orvoshoz azért menj el, derítse ki, h miért nem jön meg. Ha szervileg semmi probléma, akkor valószínűleg változókorba léptél.

2012. máj. 16. 07:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl korai, anyukámnak is kb ilyen korban voltak az első "tünetei". Mindenesetre menj el nőgyógyászhoz, ha aggódsz, az a biztos! :)
2012. máj. 16. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Anyunak is ilyen korban kezdődött. Majd 2 évig nem jött meg neki, és egyszer csak hopp, megjött neki. Elég rendesen meglepődött :)

De azóta se semmi. Most 50 éves.

2012. máj. 16. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ha anyukádnak két év után jött meg, az rendellenes vérzés. A menopausa azt jelenti, h a menstruáció fél éven belül nem jelentkezik. Ha egy 40-50-es éveiben járó nőnek ki-ki maradozik a mensrtuációja, az oké, ha leáll és többé nem jön meg, az is oké. De ha fél év után (főleg 2 után) megint jelentkezik a vérzés, akkor az már rendellenes.

2012. máj. 16. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!