Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két hete késik a menstruációm,...

Két hete késik a menstruációm, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Rendszeresen van szexuális életem, de mindig védekezünk gumival a barátommal, és soha nem is szakadt ki. Ma van két hete hogy késik a menstruációm. Biztos ami biztos csináltam 5 tesztet, az utolsó kettőt ma, de mint az öt negatív lett.. Pont egy hete a nap folyamán párszor belenyilalt a fájdalom a hasamba, középen alul. Már megörültem.. de nem jött meg :( Mi lehet a gond? Nőgyógyász 2 hét múlvára adott időpontot.. addig lerágom a körmeim. Légyszi írjatok, hogy mik lehetnek a problémámnak a lehetséges okai!
2012. máj. 15. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
első vagyok megint:keress fel egy endokrinológust,vagy másik nődokit,aki hamarabb fogad,én is ezt tettem
2012. máj. 15. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy ennyi miatt ne ess kétségbe. Ha nincs más tüneted (fáradékonyság, hízás, hideg végtagok, szőrösödés, rengeteg pattanás, nagyon zsíros bőr, emlőváladékozás), akkor vszínűleg vmi átmeneti dolog.
2012. máj. 15. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, aranyosan vagytok :) nagyon remélem hogy nincs semmi gondom.. :(
2012. máj. 15. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
ismét első vagyok:szorítok h minden rendben legyen
2012. máj. 15. 22:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. máj. 15. 22:37
 16/16 Bonto válasza:
Nos, mi lett az eredmény?
2017. okt. 20. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!